28 Jan 2013

MEET NANA's PIZZA

Hi, semalam plan nak makan Domino / Pizza Hut, tapi last2 tak jadi. hampeh :(
So nana apa lagi, tetiba dapat idea nak buat pizza sendiri. tanya mak macam mana nak buat. mak ada ajar sikit, tapi last2 google jugak sikit2. hihi

Apa yang buat aku happy, pizza ni menjadi. "Black Pepper Meat Pizza" ohh sedapnyaa tak terkata :P

my hand made pizza :)



Lepas ni kalau ada masa nak buat lagi. Seriously bangga jugak lah sebab menjadi. Selalu buat ada je tak kena. Kali ni kena puji je. hehe cukup dapat 12 slice. Nak resepi nana boleh kongsi kalau ada request. hihi cuba lah buat. Actually kalau orang perempuan  yang baru belajar masak, bila masakan menjadi and sedap, happy tak terkata. Itu normal. Aku juga merasakannya . Alhamdulillah :)

3 comments:

  1. Terbaiklah sis.. :) Terliur la jgak since lama x makan pizza.. next time Nana boleh la kongsi untuk resipi buat pizza... :) Terbaik...

    ReplyDelete
  2. wahh sedap nya..send sini sikit boleh..tibe tibe teragak pula nak mkn hehehe

    ReplyDelete