4 Aug 2013

THIS's PASO BUMBONG

So hari ni punya entry nak cerita pasal event "paso bumbong" by Joho semalam (3 Ogos 2013) dekat rooftop Galleria kotaraya, Johor.
Anyway, boleh cakap best and awesome :) big crowd dtg memeriahkan suasana. That's naiss !!
jom check this out ! -#082-

this is JOHO

time berbuka :p

the crowd

no caption available

waiting the performance

the girls

me and ari

timmy and me

awesome background 

Anyway, yg background ohsem tu Bangunan Bukit Timbalan, last year Joho pernah buat Gogo kat situ, nana pon ade entry pasal gego tu : click sini -> http://meetnana.blogspot.com/2012/09/gego-2012-joho.html

 fuhh, penat. haha ni entry untuk kali ni, lepas ni pya entry pasal raya la, apa lagi, raya dah dekat ni. hihi . so jumpa lagi .  selamat berpuasa :)

4 comments:

  1. Cantiknye background tuw.wahhh :)

    ReplyDelete
  2. kan, itulah bukit timbalan :)

    ReplyDelete
  3. best kan..mmber ade perform kt situ mlm tu..really enjoy!

    ReplyDelete