23 Jul 2017

INTRODUCING MYSELF (part 2 #PPEA2107)

Hi Assalamualaikum.
So entry kali ni nak share pasal video pengenalan diri sendiri untuk lengkapkan tugasan subjek PPEA 2107. Sebenarnya video ni dah dibuat masa Jun 2016, memang time tu lecturer suruh upload kt Youtube, tapi sebab masa dan keadaan tak mengizinkan, selepas setahun baru dapat upload. Tu pun sebab dah janji dengan kawan2 nak upload.
Anyway video ni pun suka2 je. Chill okay :)


Boleh klik pada video tu kalau nak tengok ye. Kalau taknak takpayah hihihi

1 comment:

  1. Dalam setiap note tu dari hati yang menulis... :)

    ReplyDelete